Työnhakijoille

Riippumatta siitä, oletko rautainen osaaja tai vasta työelämään pyrkivä, meillä on aina jotain sinulle. Autamme nuoria pääsemään työelämään. Koulutetuille ammattilaisille etsimme tavoitteita vastaavan työn, josta voi hyvinkin tulla vakinainen – teemmehän yritysten toimeksiannoista myös rekrytointia.

Jokainen kauttamme työllistyvä on työsuhteessa meihin, ellei kyseessä ole suora rekrytointi. On myös mahdollista, että siirryt rekrytoinnin tilanneen yrityksen palvelukseen sovitun ajanjakson jälkeen.

Yhdellä hakemuksella saat meiltä mm.:

- useita työmahdollisuuksia

- elämäntilanteesi parhaiten sopivan työn

- kilpailukykyisen palkan

- työterveydenhuollon

- tilaisuuden työskennellä erilaisissa yritysympäristöissä

- helpon tavan hankkia monipuolista kokemusta

Oletko konkari, mutta juuri nyt työtä vailla? Katso avoimet työpaikat ja hae heti Toimi ripeästi, sillä parhaat paikat täytetään nopeasti! Voit myös jättää avoimen hakemuksen, niin etsimme sinulle sopivan työn.

Oletko työuraa aloittava tai uutta urapolkua etsivä? Poimi takuuvarmoja vinkkejä hyvän työhakemuksen ja ansioluettelon laatimiseen.

Olemme reilu työnantaja

Toimimme vastuullisesti, noudatamme työlainsäädäntöä sekä eri alojen työehtosopimuksia. Maksamme työsuhteissa kertyvät palkat ja lomarahat aina ajallaan, huolehdimme työterveyshuollosta ja olemme henkisenä turvana.

Lue Viisi väärinkäsitystä ja oikaisua vuokratyöstä (PDF) ja päätä itse, miksi kannattaa tulla meille.