Yrityksille

PALVELUMME JA ARVOMME

Olemme Suomen vanhimpiin kuuluva henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelujen tarjoaja. Autamme yrityksiä ja yhteisöjä löytämään sopivia ammattilaisia kaikille toimialoille niin tilapäiseen kuin vakituiseen tarpeeseen. Palvelemme myös kiireellisissä tapauksissa.

Milloin ja miksi ottaa vuokratyöntekijä?

Henkilöstövuokraus on erinomainen ratkaisu silloin, kun yritys tarvitsee tilapäistä tai kausiluonteista lisätyövoimaa. Tarve voi yllättää myös, jos vakituinen työntekijä jää pidemmälle sairaus- tai äitiyslomalle. Vuokratyötä tekevä on aina vuokrausyhtiön palkkalistoilla.

Ottamalla vuokratyöntekijän säästät aikaa ja rahaa: 

- veloitamme vain tehdystä työtunneista

- hoidamme kaikki työnantajavelvollisuudet

- ei  ylimääräisiä henkilöstöresursseja hiljaisina aikoina

- ei oman henkilöstön rasittamista yli- tai viikonlopputyöllä

Tilaa meiltä kielitaitoinen ja luotettava henkilöstö niin pitkäksi aikaa kun tarvitset!

Voiko rekrytointi olla helppoa?

Rekrytointi on vaativa prosessi, joka sitoo yrityksen johtohenkilöstöä viikkojen, pahimmillaan kuukausien ajaksi. Toisinaan sitä sopivinta työntekijää ei vain millään tahdo löytyvän. Ratkaisu on henkilöstövuokraus tai rekrytoinnin ulkoistaminen.

Tilaamalla rekrytoinnin meiltä, yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaan. Teemme suoraa rekrytointia, jolloin hoidamme koko prosessin tai voimme auttaa tietyssä, esim. hakemusten seulonta ja haastatteluvaiheessa.

Tarjoamme myös varmaa ja vaivatonta vaihtoehtoa: rekrytoimamme työntekijä on ensin meidän palkkalistoillamme sovitun ajan ja siirtyy sen jälkeen yrityksesi palvelukseen. Vaihtoehto sopii erityisesti silloin, kun halutaan varmistua rekrytoidun henkilön sopivuudesta tai kun tarvitsette lisää käsipareja, mutta rekrytoidun työntekijän koko toimenkuva on vasta muotoutumassa.

Arvomme

Asiakkuussuhteemme perustuvat luottamukselle. Rehellisenä toimijana pidämme aina lupauksemme. Jokainen asiakasyritys saa meiltä luotettavat ja ammattitaitoiset työntekijät sovitulla aikataululla, joustavasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Kiinnostuitko? Pyydä tarjous